Nothing is Impossible


I'm The Super Duper Sweet Owner



Assalamualaikum , selamat datang ke ' jurnol story ' aku . Welcome , Selamat Datang . Eh ? Hehe , Behave yourself here :) Dont be a shit yea ?~



The Super Duper KRC's Members





Have A ChitChat Here




Choose Background

Background 1 Background 2 Background 3


Blog Archive


Credits

© 2013 - Full Template by Meiza Maulida the basecode from Arrien Amani and Anugerah Salsa. The sweet header is Amatullah Mufidah. And the lovely helper is Aminah Hafidzatunnisa. Cute icon from Pixel.
Miss All These Moments :')
Thursday, 11 June 2015 | 0 Possible[s]
Have read tittle ? Yeahhh , kindly sad huh ? Okeyh ! 
Firsttt of all aku cuma nak cakap yang aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! 
Why so fast you all guys wanna leave us ? 
Hm .. hmm . ok , mesti korang nak tahu kan sapa yang aku maksudkan ? 

Ok ! orangg yang aku maksudkan ialah Keon , Qimi and Mat mien . 
Keon tu dah la boyfieee aku ! Arghhhhh ! wanna cry :,( . Even dia tak p sambung belajar lagi ,
 aku tetap sedihhh sebab by hook or by crook dy akan tetap nak tinggalkan aku , 
dia akan sambung belajar dekat Jitra . what a saddd dayyy ! 


 Ok look ! Qimi dah sambung belajar dekat Perthlis ( Perlis ) , 
Matmien pulak dahhh p PD harinie , Okey dia paling jauhhhh . huaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ! 
padahal kitoranggg baru kenal je koddd ! 
and kelmarin jadi hari last kitorang outing sesama as KRC's members .
 hm hm ... 

Evenn diorang p untuk belajar , tapi as member mcm kitorangg nie , tobattt la rasa rindu coz tiap-tiap petangg dok melepak sama , kluar outing merata sama-2 .
 Can you feel it ?! arghhhh ,
 Super grrrrrrrr if diorangg p sana and lupakan kitorangg katsini .. 

Ohyaaa ! Keon pulakkk ! dia akan sambung belajar dekat Jitra !
 Whatttt ?! jauhh kod ! menangis tau aku bila fikirkn bila dia nk sambung belajar . 
yeaaa lah , after 3 years together then 22hb nie kitorangg akan berpisahh ! 
Bitch man ! sapa tak sedihhh , kkkkkkkkk ! im sadoo enough I thinkkk , 

Yaaaa , I thinkkk , hahahahahahahahahhahaha xD *fake laugh * 
guess what ? Actually aku xnak pon dia sambung belajar . 
cukoplahhh dia jd abg kantin tuuuu ~ .
 tapi dia tetap nak p sambung belajar jugakkkkkkk ! 
sajaaaaa nak tinggalkannnn akuuuuuuuuuuuuu :'(

Hm hmmmm , Okeyhh thennn , aku akan sentiasa textinggg 
dengan dia supaya diaaa x CURANG kat belakang akuu ,
 Apa aku kan buat kalau dia curanggg ? hahahahhahahahhahahahhahahahahhah xD 
of course aku akan katokk kplaaa dia macam oranggg katokk buah nyokkkkk ! hahahahahahahahahahahahhahhahahahahahahha xD . kkkk
 *ehumm ehumm*

To the tittle ! even diorangg dah nk sambung belajar ,
 tp moments yang kitorangg create slma nie takkn pernah aku lupaaa ! 
being with them are the most happy time that I ever had !
 hmm , Jangan lupakan kami tauuu kawan-2 ? 

To Qimie , 
Belajar elok-2 tau .. lupakan ja segala pergaduhan yang pernah terjadi sesama members kitaaaa . hope semua tu tak kacau hangg time study nanti ,
Oh yaaaa , dok sana elok-2 , ada orang buli hang jangan lupa habaq katt kami ,
 kami adaaaa .. kami kan gangsterrr . 
hahahahahhahahaha XD ! *kacau pala*
 Okeyhhh ! Keep calm and keep poyoooo tauuuu bro ! hahahahahahak xD

To Matmien , 
Weyhhhh bawak balik awekk PD kat aku sorangg ! hahahaha xD . 
Hanggg pon belajar elok elok nahhhh , jangan lupaaa kami kat sini tauuu , 
nanti kalau dah dapat member baru jangan lupaaa kami lakk . 
kami nie sentiasa ingat hanggg noh ,
 Nieee " awat pulakkk tak rindu " ayat hang tu dah jdi virall dahhh dlm grouppp kitaaa . 
Stay cute and stay steadyyy bohhhh ^^

To keon a.k.a Bie , 
Jangan curanggg dengan cyg tau ? Ingatttt selama 3 tahun kita bersama mesti ada benda gak yang bie perlukan bantuan cyyg , 
jangan lupaaa text cayangg tauuuu bie tauuu ?
 jangan cepat terpengaruh dengan kawan-kawan bie , jangan buat benda tak elokkk dan jaga diri and haty bie untuk cayanggg tau ? 
Cygg tunggu bie balik nanti :* . I Love You bie :)



Sampai disini sahaja coretan untuk hari inii