Nothing is Impossible


I'm The Super Duper Sweet Owner



Assalamualaikum , selamat datang ke ' jurnol story ' aku . Welcome , Selamat Datang . Eh ? Hehe , Behave yourself here :) Dont be a shit yea ?~



The Super Duper KRC's Members





Have A ChitChat Here




Choose Background

Background 1 Background 2 Background 3


Blog Archive


Credits

© 2013 - Full Template by Meiza Maulida the basecode from Arrien Amani and Anugerah Salsa. The sweet header is Amatullah Mufidah. And the lovely helper is Aminah Hafidzatunnisa. Cute icon from Pixel.
Cegini ahh kita panggil kawan :'D
Saturday, 3 August 2013 | 0 Possible[s]



Heyyo ! Assalamualaikum , hurm .. Nampak takk post tittle tuwh ? Erm , how its going on ?
Okeyh , lets story now .. Cegini ahh ampa gelar sebagai kawan sampai mati ? 
cegini ahh ? k aku ikot rentak permainan ampaa :'3

Aku tahu ahh aku tak pandai mcm ampa kann ? Tapi hargai ahh sikit , slma nie aku dok tolong ampa jugak kann ? Tp yalah , betoi lahh kata capital A yang kawan nie kejap jaa nak baik ponn , 
Lepas tuwh , lupaa habis segalanya .. Okey , now aku paham maksud ang woih :'D. Hurmm , bukan aku nak kutuk ampaa woih , tapii ............

Hurmm . ampa bat aku sakit haty tahap gaban tawu ? i_i
Dan dan dan , ang ! Sampay aty ang kata kadd aku cegituu kan ? Aku tak baca buku pon , ang tanya aku jugak kann ? Jadihh tayah nak kata katt aku sangat .. Aku tak balas text ang time tu sebab cikgu dok usha . Kalau kantoi sapa nak bertanggungjawab uh ? Ang ? 
Aku rasa tak mungkin .. Kemungkinan ang akan diaam atau ketawakan aku right ? :'D
Tapi takpaa , aku tau yang aku niehh PEMALAS dan STU**D sikit .. tak mcm ampa right ? Time exam study sampay lupa kawan , tp tu takpa .. aku paham sangat sebab ampa nak dapat yang terbaik right ? tapi janganlah sampay aku cakap nan ampa pun buat tak nampak :') 
Seriusly , sakit gila hati aku . 

Ampa heran kan kenapa aku tarik muka harituhh ? Yalahh , meh aku nak mgaku . mmg aku tarik muka . nak tau sebab apa ? Sebab dy , ampa ambik buku contoh jawapan komsas yang keon bg kat aku tuhh . 
Ampa kongsi ampa jahh . Ampa lupa aku pemilik buku tuwhh . aku nak baca jugak .. tapi ampa bat aku mcm tu .. aku baca apa ampa nak tau ? Aku baca jawapan contoh PMR tu pon tema jahh yang wujud dlm buku contoh komsas yang aku beli tuu . Oh , buat apa aku nak bagi tau ampa , ampa bukannya nak peduli ponn kan aku baca buku apa pon ? hahaha xD . bodoh betol sebab p bagi tau ampa !
*clap to my stupid self *

Tapi apa apa hal pun , aku tetap sayang ampa :') . tak kisahh laa ampa bat mcm tu katt aku . 
Aku paham .. Ampa kan nakk jaga repotasi ampa .. 
Aku takpa , sebab mmg dari dulu aku bodoh , tak baca buku pon takpaaa kan ? :'D
Btw , thankiu fara .. sebab ang always nan aku .. Sayang ang ketadd ketadd tau ark ? :'* 
Aku ingat ang pun nak lepak nan depa , tapi ang mai dekat aku .. mmg aku rasa sedih gak laaa kan ? sebab apa , slama nie pon ang rapat nan aku besa besa jahh , 
Tapi aku pasti , ang rapat nan aku sebab ang boleh paham perasaan aku .. 
Sayang ang weiyhh :')

To Shila , Nina , Hanis ,

"  aku mintak maaf weiyh sebab tarik muka kat hampaa . aku rasa sedih sebab ampa bat aku mcm tuwhh . tapi takpaa , kita kan kawan :D . Buat lah mcm mana pon , 
merajok lah mcm mana pon , sakit haty tara mana pon , kita tetap kawan .. aku marah kat ampa  tapi aku pikiaq gak kita kan kawan :') "

Okey lahh , setakat nie jahh yang aku mampu cerita .. nanti aku cerita lagi tau tentang jalan cerita hidup aku .. Bye bye .. Assalamualaikum :')
  
Ikhlas ,