Nothing is Impossible


I'm The Super Duper Sweet Owner



Assalamualaikum , selamat datang ke ' jurnol story ' aku . Welcome , Selamat Datang . Eh ? Hehe , Behave yourself here :) Dont be a shit yea ?~



The Super Duper KRC's Members





Have A ChitChat Here




Choose Background

Background 1 Background 2 Background 3


Blog Archive


Credits

© 2013 - Full Template by Meiza Maulida the basecode from Arrien Amani and Anugerah Salsa. The sweet header is Amatullah Mufidah. And the lovely helper is Aminah Hafidzatunnisa. Cute icon from Pixel.
I DID IT ! :'D
Tuesday, 16 July 2013 | 0 Possible[s]


Holla , Assalamualaikum .. Hai awakk . Awak kenal saya takk ? Memperkenalkan , nama saya Nurul Najiaha Binti Mazlan .. Orang panggil Jieha *nama famus*

Orite , first for all , aku nak nyanyi , I did it I did it , cuba tengok , I did it .. * parady Dora The Explorer* 
k , aku mngaku aku layan . Bhahaha >.< . So what ? 
And and aku nak cakap thankiu kadd diri aku sebab berjaya menyiapkan blog ini hanya dengan masa 3 hari .. Mungkin ? -,- *clap *
Krikk .. Krikk .. Krikk .. *bnyi cengkerik *
Aku taktau nak story apa , tp aku dok rasa aku nak kenalkan kawan kawan aku .. They are awesome like crazy ! Can you belive it ? Aha ha ha ! Okey , otak masok ayaq  .. 
Okey , Please lend me your eyes . Haaa , i keep watching you .. What a cute baby face of you :3 
Okey , lets me name it .. Firstly , Shahila .. She just a cute super dupper awesome 
crazy bi** girl ! However , i always love her like a love song beybeyhh . *quick dancing*
Errr Err Err . -,-
Okey , done with it , next . Fara Dina anaknya pakcik khairul nizam . Kalau dok nan dy , mmg gila gila lahh .Tapi yang paling awesome , dia nieyhh suka ajak kuaq kelas . Or , ponteng mcm tu lahh ? hehe >.< 
Tadi kat sch jadi qeja kami buh inai ramai ramai .. Nampak tak berapa ramai org nk kawin lepas raya niehh ? Hahahhahahahaha ! Eeeeeeee ~ Gatai nohh :P 
Moreover , Eh ? mcm ayat essay pulakk . hahaha ! PMR victim always like this :3 
Thirdly , kawan yang sangat tersangat putih dalam group kami .. Husnina anak Ismail .. Tadi dy merajok nn aku .. Seriusly , penat nak pujuk .. Tp dy tu jenis x serius , kalau serius pon satg gelak -,- . 
btw , dy sangat lahh comel , macam parents diaa :P *puji pulokk * 

Finally , Hanis is the most serius girl dalam group aku .. hahaa xD . Dy tu serem :3 . 
Sumpah takut kalau dy tengah marah , tadak mood , atau sakit haty .. Muka dia mengalahkan muka pak aku .. Sumpah niehh , seram tawu ? * sory hanis terkutuk * btw me love you :* 
In my conclution , they are very awesome and belivable . And InsyaAllah , one day .. 
Nur Azleen Binti Mohd Khairi will be with us until all the problems gone .. Tapi walau mcm mana pun , aku sayang ang alinnn :* . 

I have to pen-off now . See you all soon .. Daaaa :)

Kawan penting , bukan untuk dikhianati tetapi untuk disayangi :)