Nothing is Impossible


I'm The Super Duper Sweet Owner



Assalamualaikum , selamat datang ke ' jurnol story ' aku . Welcome , Selamat Datang . Eh ? Hehe , Behave yourself here :) Dont be a shit yea ?~



The Super Duper KRC's Members





Have A ChitChat Here




Choose Background

Background 1 Background 2 Background 3


Blog Archive


Credits

© 2013 - Full Template by Meiza Maulida the basecode from Arrien Amani and Anugerah Salsa. The sweet header is Amatullah Mufidah. And the lovely helper is Aminah Hafidzatunnisa. Cute icon from Pixel.
Crazy -,-
Wednesday, 17 July 2013 | 0 Possible[s]


Holla pellas ! Aku nak gelak sampay pecah perut aku nieh .. Hahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahhaha ! 
Ehem ehem .. k keep serius :3 . 

Guess what ? 
Aku kacau budakk hat suka aku duluu .. Ngeeee ~ 
Aku rasa dia mati mati ingat aku nieh ' Shima ' . kah kah kah >.<  . Sumpah lawak doe ! Bukan apa , aku boring .. Then aku text dia .. taktawu lahh pulak dia tak tukaq 6ber dri dulu -,-' . 
Apa apa hal pun , nanti raya aku mintak maaf lahh dan dan aku bg tau lah perkara yang sebenar .. Lagipun , aku bosan sangat tu yang aku kacau pala dy >.< Hope dy takk marah laa bila dy tahu yang aku kacau dy slma niehh .. 

Dear awak , 
I am sory sebab kacau kepala awak , saya rindukan awak .. Sebab itu lah saya kacau awak .. 
Lagipun awak sombong sangat dengan saya sekrang nieh .. Hope awak maafkan saya taw ? Bye bye :)

Okey lahh , aku pon nanak out daa nie . Nak mainn bunga api :D . Ciaw .. 
Assalamualikum :)  
                                                                                                                       Ikhlas ,