Nothing is Impossible


I'm The Super Duper Sweet Owner



Assalamualaikum , selamat datang ke ' jurnol story ' aku . Welcome , Selamat Datang . Eh ? Hehe , Behave yourself here :) Dont be a shit yea ?~



The Super Duper KRC's Members





Have A ChitChat Here




Choose Background

Background 1 Background 2 Background 3


Blog Archive


Credits

© 2013 - Full Template by Meiza Maulida the basecode from Arrien Amani and Anugerah Salsa. The sweet header is Amatullah Mufidah. And the lovely helper is Aminah Hafidzatunnisa. Cute icon from Pixel.
Somethings Going Happen :')
Thursday, 18 July 2013 | 0 Possible[s]

                                                     

Assalamualaikum .. 
Luahan haty :'( . Damnnn ! I hate this ! Pak aku merajok pulak nan akuuuu ._.
Okeyh , lets story mory k ? 

Hurmmmmm .. 
Ceginihh ceritanyaa , pak aku dia suruh buat menu then p liminate .. Aku pey liminate kena RM 16 .. Pastu aku mintak dia ganti balik duet aku .. Dia tya aku , awat yg mahai sgt , pliminate kdai mana , mcm mcm lahh .. Cara dy tanya tuw dengan nada yang tinggi dan depan orang ramai pulak tuw :3.. That why akuu sakit haty .. Then , aku cakap kat ' tanak bayaq sudah la tayah dok hingaq ' . Sejak tuw , dy tarik muka nan akuuu -.-' 

Aku pun satuu , kuat merajokk . Tu susah jd pompuan .. Jenis kuat majok .. 
Pastu pulak , pak jenis tak paham . Payahh toi :3 . Aku majok x mkn sahur , x tolong dy kat bazar .. 
mcm2 arhh .. Mau tak majok , malu laahh kna marah dpn org ramai :3 . Erghhhh -,- 
Hurmm , tadi dy balik .. Pastu aku tanya dy nak kena hantaq ka ? Dy senyapp . Dan dy terus berjalan pergi ke bazar .. 
Ahhh , mmg aku suka sembang dengan moto pon .. :3 . Dengan penuh kebebaian aku pon masok dlm rumah .. Dan on lappy nieh dan update :3 Hahahahaha xD!

Dear dad , 

Please forgive me for what had happen .. Im not mean to say that to you .. Im very angry when you scold me in that situation.. I hope you forgive me like im forgive and forget what had happend ! 

your daughter

Okey lahh yang tu jahh aku nak story .. Bye bye dude ! Salam Ramadhan .. 
Assalamualaikum ..  
                                                                                                                                Ikhlas ,