Nothing is Impossible


I'm The Super Duper Sweet Owner



Assalamualaikum , selamat datang ke ' jurnol story ' aku . Welcome , Selamat Datang . Eh ? Hehe , Behave yourself here :) Dont be a shit yea ?~



The Super Duper KRC's Members





Have A ChitChat Here




Choose Background

Background 1 Background 2 Background 3


Blog Archive


Credits

© 2013 - Full Template by Meiza Maulida the basecode from Arrien Amani and Anugerah Salsa. The sweet header is Amatullah Mufidah. And the lovely helper is Aminah Hafidzatunnisa. Cute icon from Pixel.
UnPredictable
Tuesday, 29 September 2015 | 0 Possible[s]

Hollaaaaaaaaaaa peeppppssssssss !
Auwhhhhhhhh , dah lama aku takk berceloteh kat blog aku yang uhukk achemm nieh
...
Umm ummmm ~
So how's school ? for SPM's candidate tu goodluckk aehh ><
Aceceyyyyy . buad macam aku bukan eshpiyemm candidate pulopp ..
hikhikhik * shy shy cat *
Okey now guess what ? auwhhhhh .. Dan taklamaa dahh oi nak 
blah dari skolahhh , hahahah xD
Cant waitt ><
Even ramai yang cakap bila kita dah kluar sekolah rasa macam nak ke sekolah lagi , 
tapi aku akan make sure yang aku takkan rindukan sekolah and 
bitchiesss *opps * tu lagi xP
Pehal kau ? kesahh sgt eh aku panggil bitch ? hahaha xD , 
Okey okey im so soryyyy *tangan ke bahu *
LEWSSS ~ xP

Tengokk tajuk tu ? aehhhhh . tahu tak kenapa aku buh tittle gituu ?
Tertanya tanya right ? ><
Okey then , So gini yea , aku kan girls gituuuu *errr*
so aku mmg tak boleh nak ramal apa yang aku akan rasa , dah latuuu , 
orang-2 sekeliling kerja nak buat aku sakit haty jee ~
Diorang ingat diorang bagus kea ? tak pon actually ~
kihkihkih xD

takde laaaa , aku bukan apa kan , kalau nak berkawan tu bg lahh elok elokkk ~
Kau ingt dah cukop bagus ke gunakan orang then 
lepas kau dah bahagia dah have fun kau belah gitu ja . kau ingat aku nie ape ?
Driver xberbayar kau ? pomen xberbayar kau ? g mati ah kau _|_
tak cite dy sekarang nieh , kalau orang sakit hati tu , buad apa nak kawan dengan kau lagi ? 
kau ingat orang takde kerja lain ka nk melayan kerenah kau je ? g mati ah bitch !!
Alaaaa , kk , stop !
Aku kalau tengah hot hot nie mau laaa nk kena maki seseorang , hahahah xD
the best victims is KEON !! hahahh xD
Kasihan dey kau bie oi ><

Kkkkkkkk !
Im done ! aku dah tanak kisah dah pasai orang lain ,, 
Kau nak susah ke nak senang ke tu hal kau dahh . aku dah tanak ambik tahuu 
kkkk ! note !!
Btw, aku pon tanak laa susahkan diri aku untuk tetap kawan nn orang hatt
tak besa nk pikiaq perasaan aku xD . hahaha xD 
so , cita dia sekarang nie 
tepuk dada tanya la menu kau nk makan apa 
takkn tetap nak makan makanan basi kannnn ? 
Muahahahhahahhaa >< #EvilLaugh 

Wahhhh nampaknya dah nak habis masa nie .. Almaklumlahh internet 
kat umah tak brapa keliar ( mengizinkan ) nak menghupdate kt blog nieh haaaa
So I pon menghupdate kat sekolahhhhh ajeee ><
Hahahahhahaha xD 
Pom bole la noh ? btw Have a nice day k ? daaaa 
Wait for my other update ! 
Thanks for you my beloved reader <3 p="">




Im totally miss you :(
Tuesday, 23 June 2015 | 0 Possible[s]


Im totally miss you :'( . Bie bila bie nak balik ? cyg rindu bie gila-2 tau dakkkkk ? 
Huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :'(
I want you back , right beside me now !! Stop doing this to me :'(

Arghhhh , sedihh od bila balak kitaaa p study ? nakk tau aku dahh rapat dengan dia hampir 3 tahun kodd . mana besa berenggang ! hmm hmmm . rasa macam nak cryinggggg :'(
gila gilaa kod .. arghhhhh . *orang sebelah ni dah kenpaaa ? *

Okayyy then , sambunggg :3 . sorry disebabkan kekangan yangg berlaku . 
hahahhhahahhhaha xD . guess what  ? akuu dok kat skolah ni haaaaa . 
dalam makmal komputer .. qibahhhh dok ushaaa kau menaipp , terukk betul qibahh nie . aehhh --'

ohh mannnnnn ! cikgu suwuh keluar dahhhhhh .. emm emmm . kk laaaa . nnti aku menaipp lagi
bubyeeeeeeee ~ 
Gonna miss damn much bie .. muaaaahx :*


Newer Post
Older Post